Groot Oosterhouts Familie Orkest

Oosterhout zingt, Oosterhout musiceert, Oosterhout danst. Elke dag van de week komen mensen bij elkaar om samen te zingen, te musiceren, te dansen. Jong en oud, groot en klein, in koren, orkesten, harmonieën en andere muziekverenigingen, maar ook bij de dansgroepen, de majorettes. Ook op h19 komen zo veel mensen langs. We vinden dat Oosterhout dit mag zien!
Parkfeest 2015: muziek en dans door de hele familie
En dat gaat gebeuren! Zondag van Parkfeest, het grote zomerevenement van Oosterhout, staat al jaren bekend als familiedag. Met familie dit jaar als thema van het hele festival leek het ons geweldig om dit te onderstrepen door de hele familie mee te laten doen in één groot muzikaal geheel: het Groot Oosterhouts Familie Orkest. We nodigen dan ook iedereen in Oosterhout die zingt, musiceert of danst van harte uit om zich hierbij aan te sluiten, deelname is gratis. De muziek die we gaan spelen is voor iedereen bekend, een medley van hits van Mozart tot Sesamstraat, met als klap op de vuurpijl… een vrolijke hit die het hele publiek zo meezingt, voor alle muzikanten, zangers en dansers bij elkaar.

We spelen op zondag 31 mei aan het begin van de middag, om 12.30u

Doe mee, schrijf je nu in. Deelname is vrij van kosten, we hopen alleen dat iedereen de stukken thuis goed voorbereidt. Daarna kunnen we één avond voorafgaand samenkomen en dan knallen op de zondag die er op volgt. We hopen jullie allemaal te zien, om mee te doen, of als publiek! Voor meer informatie en aanmelden:

Bezoek de speciale website:  www.familieorkestoosterhout.nl
Heb je vragen: info@familieorkestoosterhout.nl 

Deel deze pagina via social media