50 jaar h19

feestlabel 1555 web

 

50 jaar geleden begonnen Piet en Mary Hohmann dankzij de Rotary het eerste cursusjaar van h19. Vijftig jaar tekenen, schilderen, schetsen, beeldhouwen, fotograferen, dansen, musiceren, zingen, acteren, schrijven, spelen, bouwen en verbeelden. In al die jaren zijn bijzondere kunstwerken en evenementen uitgevoerd en daar zijn we nog lang niet mee klaar! Het hele jaar vieren we door met bijzondere activiteiten en verrassingen, met als knallende finale een feestweekend in de Bussel in het weekend van 18 mei 2018. Talenten van toen, talenten van nu en talenten van de toekomst laten het beste van zichzelf zien. Heb jij voor dit gouden jubileum een bijdrage die niet mag ontbreken? Neem contact met ons op!

h19 feest: 50 jaar kunstcursussen en meer
Op 6 september starten we met een feestelijke meedoemiddag van 13:30 tot 16:30 uur. Dans, Dj, het Straatmuseum en muziek-Meet & Greets (dus haal je instrument snel uit de zomerslaap) staan op het programma, dus kom even kijken en meedoen. Vanaf 11 september begint de “GOLD EDITION” van het 50e cursusjaar. Naast alle leuke lessen en cursussen kun je dit jaar mee UIT! naar het theater, speciale exposities, voorstellingen en optredens (ook voor niet-cursisten). Houd de website en FB in de gaten voor meer informatie. Heb je een idee, wens of speciaal verzoek? Geef het aan en wij maken er een hi5 van: 5 keer een uur rondom jouw thema/idee voor 5 mensen, kom maar op met je wilde plannen!

Hoe zie jij h19? Wij zijn benieuwd! Tot 31 oktober kun je meedoen met de FOTO CHALLENGE, kijk op onze FOTO CHALLENGE pagina op instagram. In de nieuwe brochure die je bij h19 kunt ophalen vind je h19 labels. Maak een foto van het label op een plaats of moment dat voor jou h19 is, was of zou kunnen zijn. De winnende foto’s worden groot afgedrukt en geëxposeerd.

Natuurlijk vind je ons ook op straat, bij Oosterhoutse evenementen zoals de Biënnale, Open Monumentendag en Wereldkinderdag. Wist je dat h19 in De Bunthoef op woensdag Zorgeloos zingt van 14 tot 16 uur? Daarnaast is van 10 tot 12 uur op vrijdag in De Slotjes het Zin in atelier waar we tekenen, schilderen en allerlei technieken gebruiken. Beide activiteiten zijn bedoeld voor mensen die graag met anderen in contact komen, ervaring is niet nodig. Maatschappelijke projecten staan hoog op de lijst bij h19. We werken dan ook graag samen met allerlei Oosterhoutse organisaties om de wereld een beetje mooier te maken. Is dat ook iets voor jou? Dan zien we je graag in ons jubileumjaar.

Deel deze pagina via social media