Leer zingend Nederlands

Op zondag 1 oktober start van 10.00 – 12.00 uur bij h19 het project Leer zingend Nederlands. Dit project, een samenwerkingsverband tussen Surplus, h19 en mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, is bedoeld voor mensen met een andere etnische achtergrond dan de Nederlandse. Daarnaast zijn vrijwilligers die zingend willen ondersteunen van harte welkom. Doel is om samen te zingen en zo de Nederlandse taal en gebruiken op een andere, vaak toegankelijke manier, te leren. 

Project
Vanaf 1 oktober kunnen belangstellenden 10 weken achter elkaar bij h19 terecht om zingend Nederlands te leren. Van harte wordt iedereen van elke leeftijd  uitgenodigd om met elkaar Nederlandse liedjes te zingen en zo onze taal al zingend te leren.

Werkwijze
Met mappen voorzien van tekst en afbeeldingen en de beamer worden de teksten verduidelijkt. Twee docenten van h19, zang en accordeon of gitaar zullen de nummers voorspelen en zingen om ze vervolgens gezamenlijk te herhalen. Kinderliedjes, Nederlandse pop of volksmuziek, het gaat allemaal voorbij komen in een prettige mix.

Koffie
Halverwege de ochtend wordt er gezamenlijk koffie, thee of limonade gedronken. Dan is er ook tijd om met elkaar in gesprek te komen.

Deelname
Deelname aan dit project is gratis. Opgave is niet nodig. Ben je vrijwilliger, taalmaatje of vind je het leuk om mensen uit allerlei culturen te ontmoeten; kom meezingen! Samen zingen geeft plezier!

Tijd en plaats
h19, Heuvel 19 in Oosterhout in de theaterzaal. Zondag 1 oktober van 10.00-12.00 uur

Vragen
Heb je vragen­, bel met h19 tel 0162422025 of mail naar berichtons@H19.nl

Oranje_Fonds-logo_vsi

Deel deze pagina via social media