Podiumtalenten

Uphill

Genre: muziek

De bezetting bestaat uit een ritmesectie met bas, drums, toetsen en gitaar. De blazerssectie bestaat op dit moment uit saxen. Deze saxgroep maakt het geheel compleet door ondersteunende riffs , opzwepende accenten en collectieve blazerssolo’s.  Ook is er ruimte voor een mooie gitaar of sax solo. De zangeres en de zanger (de bassist) wisselen elkaar solistisch af. Uiteraard vullen ze elkaar ook aan met een tweede stem of achtergrond.

Het repertoire bestaat uit populaire nummers van deze tijd, maar ook van enkele decennia  terug. We spelen nummers van Adele, Cee Lo Green, Bruno Mars, The Corrs, Caro Emerald, Estilia Rombley, Michael Bublé, Herbie Hancock, Wilson Pickett, Otis Reding enz…

Het geheel staat onder leiding van Ron Franken. Wil jij een optreden van Uphill op jouw evenement of feestje? Of wil je een kijkje nemen bij de repetitie? Stuur ons een bericht via berichtons@h19.nl 

Flames

Genre: muziek

IMG-20180418-WA0001De bezetting van de band bestaat uit zang, drums, bas, gitaar en toetsen. Het repertoire is zeer divers.  Ze spelen nummers van Go Back To The Zoo, Ed Sheeran,  One Republic, Laura Jansen, Daft Punk, enz. Er wordt met veel plezier gespeeld en dit is ook op het podium goed te merken.

Laat u entertainen door deze band…………….

Het geheel staat onder leiding van Ron Franken. Wil jij een optreden van Flames op jouw evenement of feestje? Of wil je een kijkje nemen bij een repetitie? Stuur ons een bericht via berichtons@h19.nl 

Ladybirds

Genre: muziek

saofoonkwartet +The Ladybirds, zijn een saxofoonkwartet uit Oosterhout. In ons kwartet spelen Henriëtte Wevers (sopraan), Sarah Langerak (alt), Rianne Franken (tenor) en Maartje Den Ridder (bariton). 

Onze vrienden, Olivier Dolk en Joost Akkermans, spelen ook wel eens mee. Zij verzorgen de ritmische begeleiding. Zo is Ladybirds & Friends ontstaan.
Met Hemelvaart 2017 hebben ze  op zaterdag- en zondagmiddag op het Jazz Festival in Breda gespeeld in deze samenstelling, in 2018 spelen ze ook daar op vrijdag en zondag; Dit jaar (2019) spelen Ladybirds and Friends op vrijdagmiddag bij het Jazzfestival als onderdeel van de Streetparade.
De dames zijn al heel veel jaar bij elkaar en spelen zowel een klassiek als een jazzy repertoire.

Het geheel staat onder leiding van Ron Franken. Wil jij een optreden van Ladybirds (met of zonder ‘friends’) op jouw evenement of feestje? Of wil je een kijkje nemen bij een repetitie? Stuur ons een bericht via berichtons@h19.nl 

Kijk hier voor een interview met hen tijdens het Jazzfestival in Breda 2018: 
https://www.bndestem.nl/video/binnenpodia-jazz-breda-muziek-is-muziek~vp37166/webview

Leftovers

Genre: muziek

16730577_966995253435108_283494479379613597_nWie-ken(t)! is een vocaal ensemble met een variërend repertoire van pop tot klassiek. De groep bestaat uit 10 gevorderde zangers in de leeftijd van 17 tot 23 jaar.

Wekelijks wordt er gerepeteerd op de thuisbasis h19. Steeds weer wordt er gezocht naar onbekende wegen. Wat kun je solo binnen de groep, wat houdt het in om een productie zelf te maken en hoe is de samenwerking met een andere discipline zoals dans…. Kortom zang en meer is waar het wekelijks om draait.
Motivatie, inspiratie, transpiratie, plezier en vriendschap zijn de ingrediënten waar  Wie-ken(t) een feestje mee bouwt.

Het geheel staat onder leiding van Cora de Wit. Wil jij een optreden van Wie-ken(t) op jouw evenement of feestje? Of wil je een kijkje nemen bij een repetitie? Stuur ons een bericht via berichtons@h19.nl 

Choque

Discipline: dans

Choque5 (3) mei 2016Choque is een dans-presentatiegroep van h19 met getalenteerde dansers vanaf 15 jaar. Deze van oorsprong moderne dansgroep treedt regelmatig op bij verschillende evenementen in en om Oosterhout. Naast moderne dans beheersen ze ook jazzstukken, show en dansen in opdracht voor verschillende opdrachtgevers. Vaak werken ze samen met verschillende verenigingen uit Oosterhout zoals, Cuma, Sparkling People, BOCK, Jonge Honden, maar staan ook op evenementen zoals Blinkers, het Parkfeest, jaarmarkt Den Hout of maken dansen op verzoek. Ze gaan graag een interactie aan met de omgeving of locatie waar ze dansen, in groepsstukken, solo’s of duetten.

Het geheel staat onder leiding van Mary-Jane van Baal. Wil jij een optreden van Choque op jouw evenement of feestje? Of wil je een kijkje nemen bij een repetitie? Stuur ons een bericht via berichtons@h19.nl 

Kijk voor een impressie van de mogelijkheden op onze youtubepagina!

Deel deze pagina via social media