Zuiderwaterlinie

Veldtocht van de Houtse Linies:
Stille wateren (kunst & natuur langs de tijd)

IMG-20180530-WA0004Voel
         de adem van de tijd, hoor het lied van weemoed, proef van het stille water en geniet van de omgeving in beweging. Verstilde momenten, plaats-poëzie, indringende installaties en betoverende klanken brengen de beleving van de Houtse linie tot leven. De eigenzinnige kijk van de kunstenaars op de van geschiedenis doordrenkte omgeving versterkt het onderliggende verhaal en laat je kijken door de ogen van de tijd en stilstaan in het hier en nu.

IMG-20180530-WA0006Wandel
        mee in de veldtocht van de Houtse Linie en duik in de gestolde tijd op een prachtige groene route. Op de strobalen in de schuur van Boerderij Linie Zicht blikken we terug; onder het genot van een “Houtse Blonde”, muzikale klanken, en een blikje “Linie soep”.

Klik hier voor de achterliggende informatie

IMG-20180530-WA0003Stille Waterewordt gemaakt met
h19 Centrum voor de kunsten, Gemeente Oosterhout, Basisschool de Achthoek, Mgr. Frencken College, Heemkunde kring Den Hout, Heemkunde kring Oosterhout, Heemkundekring Made en Drimmelen, Brouwerij ’t End, Sayenna Bakx, Miranda van Bragt, Gerdien Breems,
C Proof, Choque Proof, Annick Daniels, Familie de Jong, Familie Verhoef, Esmee Schoones, Juul Langenberg, Servaas Roelandse, Bertan van de Veer, Eite Wolfis, zorgboerderij Leuvensvreugde en vele anderen.

START-  EN VERKOOPPUNT
“De Houtse Linies” Moerstraat 10
Tickets kunnen – indien nog beschikbaar – hier aan de deur worden gekocht.

ONLINE TICKETS
via www.zuiderwaterliniefestival.nl.

VERTREKTIJDEN
12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00 uur
Er kunnen maximaal 50 deelnemers mee per veldtocht.

BIJZONDERHEDEN
Zorg voor geschikte kleding (je loopt door gras, zandpaden en langs bomen en struiken) en goede wandelschoenen.

Deze route is niet goed geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Leeftijd: 5 tot 105

Deel deze pagina via social media