Over ons

Algemeen

h19 Centrum voor de kunsten is een organisatie voor kunst- en cultuureducatie & -participatie. Kunst helpt je om je eigen talent en de wereld om je heen te ontdekken.
h19 voert de programma’s Stad, de School en de Cursus uit in en om Oosterhout. Wij zijn actief in de stad en de wijken met prikkelende projecten, brengen mensen met elkaar in contact en versterken vele activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de stad. Wij zijn wekelijks te vinden op de Oosterhoutse scholen. Daar adviseren we de leerkrachten, geven lessen en workshops in en om de school en ontwikkelen samen met de school bijzondere projecten. Daarnaast verzorgt h19 een gevarieerd aanbod aan kunstcursussen voor jeugd, jongeren en volwassenen op het gebied van dans, muziek, beeldende kunst, fotografie en theater. h19 vormt samen met de verenigingen, de professional en de amateur de culturele infrastructuur van Oosterhout.
h19 heeft de ANBI status voor culturele instellingen. De openbare gegevens vind je door hier te klikken
Klik hier voor het jaarverslag 2019 in woord en beeld.

Vacature medewerker communicatie en marketing

h19 zoekt per 1 juni een:
Medewerker communicatie en marketing voor 18 uur per week 

 

De werkzaamheden bestaan uit: 

 • Verzorgen en up to date houden van de website  

 • Verzorgen van sociale media 

 • Samenstellen van nieuwsbrieven 

 • Vormgeving van promotiematerialen 

 • Opstellen persberichten 

 • Opstellen en uitvoeren van communicatieplannen 

 • Opstellen en uitvoeren van marketingplannen 

 • Zo nodig meedraaien in projectteams 

Wij vragen: 

 • HBO-opleiding communicatie en/of marketing 

 • Kennis van en ervaring met sociale media 

 • Inzetbaarheid op zowel strategisch als operationeel niveau 

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 

 • Ervaring met de programma’s uit de Adobe suite 

Competenties: 

 • Flexibel, dynamisch, zelfstandig, nauwkeurig 

 • Samenwerken, aanpakken, doorpakken 

 • Nieuwsgierig, creatief, proactief, collegiaal

Wij bieden: 

 • Een uitdagende aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling 

 • Een collegiale informele werkomgeving 

 • Beloning volgens CAO kunsteducatie schaal 8 (€2.566 tot €4.024 bij volledige aanstelling van 36 uur) 

Interesse? 

Laat het ons voor 29 april weten door een motivatiemail en CV te sturen naar: berichtons@h19.nl onder vermelding van: vacature communicatie en marketing. Voor meer informatiemail naar hansvangemert@h19.nl 

Ambities

Prikkelen
h19 is nieuwsgierig en onderzoekt met plezier wat nodig of mogelijk is om mensen met een eigen blik naar de wereld om ons heen te laten kijken. We ontregelen, inspireren en willen graag weten wat jij denkt, wilt en droomt. h19 experimenteert graag met jou om vorm te geven aan jouw ideeën en omgeving. h19 richt de organisatie zo in dat wij in kunnen spelen op de kansen die er liggen.

Ontwikkelen
h19 is professioneel en helpt jou met het ontdekken van je talent en het ontwikkelen van je vaardigheden. Het vakmanschap van h19 draagt bij aan jouw groei als muzikant, danser, kunstenaar en mens. Naast vakinhoudelijke expertise weten we bij h19 wat jij nodig hebt om jouw kunstenaarschap te stimuleren.

Bezielen
h19 streeft ernaar de mensen met wie we in contact komen te inspireren met onze passie. Wij geloven dat onze vuurmakers dat vlammetje in jou kunnen aanwakkeren. h19 activeert, stimuleert, enthousiasmeert, animeert en begeestert.

Werken bij h19

Bij h19 werken met groot enthousiasme kunstenaars, muzikanten, theatermakers, dansmakers, fotografen, schrijvers en ondersteunende medewerkers voor jeugd, jongeren, volwassenen en instellingen. Inspiratie opdoen, leren, uitgedaagd worden, zich welkom voelen en betrokken zijn, vormen het fundament van de activiteiten van h19. De meeste initiatieven binnen h19 komen van de werkvloer en geven de instelling kracht en draagvlak om haar ambities verder uit te werken. Kwaliteit komt voort uit deze voedingsbodem van betrokkenheid, humor, uitwisseling van kennis en samenwerking.
h19 wil een werkgever zijn die de medewerkers hierbij ondersteunt, motiveert en schoolt. Een innovatieve en prikkelende, open communicerende, creatieve organisatie die de medewerkers begeleidt in dit proces. h19 gelooft in de scheppende kracht van kunstenaars om zichzelf en hun expertise optimaal vorm te geven en werkt met mensen die dit vuur bij anderen kunnen planten. Alle medewerkers van h19 hebben een passie die zij willen delen.
Ook werken bij h19? Op dit moment hebben wij geen specifieke vacatures, maar we zijn wel benieuwd welke passie jij graag met ons wilt delen. Open sollicitaties via email zijn welkom.

Cursusseizoen 2020-2021

Vanaf maandag 7 september starten wij weer met een nieuw seizoen. Gedurende het seizoen bieden wij ook een breed scala aan korte cursussen, activiteiten en lezingen aan. U kunt ons jaar- en kort aanbod makkelijk opzoeken in het cursusaanbod. Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke data

Seizoen 2020|2021  
Inroosteren muzieklessen 24 t/m 29 augustus 2020
Snuffelweek 31 augustus t/m 5 september 2020
Start cursussen 7 september 2020
Herfstvakantie 19 t/m 25 oktober 2020
Kerstvakantie 21 december 2020 t/m 3 januari 2021
Voorjaarsvakantie 13 t/m 21 februari 2021
Pasen 4 t/m 5 april 2021
Koningsdag 27 april 2021
Meivakantie 3 t/m 16 mei 2021
Hemelvaart 13 mei 2021
Pinksteren 23 en 24 mei 2021
Zomervakantie 26 juli  t/m 5 september 2021

 

Deel deze pagina via social media