Nieuws van Ninke van Herpt

POP-UP FESTIVAL 5 mei

editie: Vrijheid

popup

GEZICHT VAN DE WIJK

buurtboek dommelbergen

We willen jullie als frisse start  graag uitnodigen voor koffieklets en koekjes! En dat is nog niet alles: we willen graag met jullie in beeld brengen wie en wat er leeft in Dommelbergen. In de flyer onder aan deze pagina vind je alle informatie.
We beginnen met een cadeautje: een gratis fotoshoot waarbij we met zorg jouw dierbare ding in beeld brengen: dat kan op woensdag 21 januari van 15 tot 17 uur in Activiteitencentrum Dommelbergen (Arkendonk 90) of van 19 tot 21 in de Thuiskamer van Oudenhove. Het kost niks en wij zorgen voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Iedereen mag komen, je brengt een dierbaar ding mee dat jij bijzonder vindt, waar je trots op bent of wat een speciaal verhaal heeft (van een zelfgemaakte trui tot een schelp van de vakantie, je lievelingsplant of een mooie foto van vroeger, alles mag!). We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal.

We maken een buurtboek Dommelbergen. Het project heet: Gezicht van de wijk, dus daar kun jij niet ontbreken. We horen graag de verhalen van de mensen uit Dommelbergen, dus ook jouw verhaal vinden wij belangrijk! Zit jij in een club of vereniging, laat jezelf dan zien! Weet jij nog iemand die er bij zou moeten zijn, bel aan en breng ze mee. Kun je dit bericht in je nieuwsbrief kwijt of heb je andere manieren om het de mensen te vertellen? Zeker doen! Hoe meer mensen hun gezicht laten zien, hoe meer verhalen, hoe liever we het hebben.

In de flyer lees je meer over de gratis wij(k)wandelingen en workshops in januari en februari, waar we verhalen verzamelen en samen bijzondere dingen gaan doen om het buurtboek te maken. Sluit aan wanneer je kan en laat horen wat er volgens jou in het buurtboek hoort,  zodat het Gezicht van de wijk Dommelbergen van alle kanten laat zien.

We zien je graag op 21 januari! Breng je buurman/vrouw/jongen/meisje mee, iedereen uit de wijk is welkom.

gezicht van de wijk achterkant gezicht van de wijk

 

Het project Gezicht van de wijk – Buurtboek Dommelbergen nodigt de inwoners uit om iets van zichzelf te laten zien.

Om duidelijk te maken dat het buurtboek meer is dan een foto en een verhaal heeft kunstenaar Godelieve Doll van zin-in-kunst een inspirerende powerpoint gemaakt om haar projectonderdelen (wijkworkshops) in beeld te brengen: hoe we dierbare dingen zouden willen inzetten in het wijkmuseum bij de lentelunch. Een prachtige stip op de horizon. We hopen dat jullie dit willen delen met velen, zodat mensen mee kunnen verlangen naar het bijzondere eindresultaat. En dat jullie enthousiasme hen beweegt om mee te komen doen:

KOM 2014

Dit seizoen is in oktober voor jongeren die deelnamen aan KOM een workshop animatie door Leonie Muller gegeven. Klik hier voor het leuke resultaat.

Deel deze pagina via social media